Sökes: tjej som vet vad hon vill men som ändå inte är rädd för att kompromissa för att få ett förhållande att fungera. Du ska vara ... Yasahir0 is a single man from Skåne, Ängelholm. Find love - view dating profile at VIPdaters.com
Sökes: tjej som vet vad hon vill men som ändå inte är rädd för att kompromissa för att få ett förhållande att fungera. Du ska vara ... Yasahir0 is a single man from Skåne, Ängelholm. Find love - view dating profile at VIPdaters.com

Yasahir0
29 year, Ängelholm

Sökes: tjej som vet vad hon vill men som ändå inte är rädd för att kompromissa för att få ett förhållande att fungera. Du ska vara redo för familjelivet och vilja gifta dig i framtiden.Delade intressen är uppskattat men det gör heller inget om du har egna.Du ska vara klar med utelivet om helgerna och kanske hellre spendera helgen med en spontan utflykt någonstans eller en trevlig kväll hemma med några få vänner.
Jobb är inget krav men högt meriterande, detta gäller även bil.
Du ska inte vara rädd för att be om hjälp och du ska inte vara rädd för att få lite skit under naglarna. Dina färdigheter i köket är inget prioriterat då vi ändå kommer dela på dessa uppgifter, vi kan lära varandra om inget annat. Du ska prioritera ett bra och aktivt sexliv inom förhållandet så att våga kommunicera är också väldigt viktigt. Du ska våga säga till om vad du vill och inte vill oavsett vad det gäller.
Till detta tillkommer: Trevlig, snäll, öppen, social, drivande, initiativtagare romantisk!

Erbjuds: En kille som jobbar som väktare med mål inom branschen, egen bil och en trevlig personlighet. En kille med några negativa sidor som jag alltid jobbar på att förbättra. En kille med sexuell aptit (Som du bör kunna matcha eller överstiga). En kille som kämpar och som engagerar sig i ett förhållande och till vardags. En kille som inte dricker och inte festar, som värdesätter små saker lika mycket som de stora.
En kille som är en fena på strategispel och som inte skäms för att dra nördstämpeln på pannan men som ändå vet att det finns mer än bara detta. En kille som skjuter på elit nivå i bågskytte och har stora mål inom denna sport. En kille vars största dröm är egen familj i ett lagom stort hus i en trivsam miljö. En kille som värdesätter ärlighet och rak kommunikation, som inte är rädd för att skämma bort den han älskar, en kille som vet vad romantik är!
En kille som är 186 cm lång och har två tatueringar. Våga slänga iväg ett meddelande.

Hoppas vi hörs! Kram

Sociala kontakter

Arrogans

VIPmatch

VIPmatch

John5907
60 year, Ängelholm

View profile

"John5907" matches the criteria you have set up for your search. Take a closer look at the profile.